ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Солфеђо рат

Године 1939. нацистички министар пропаганде Јосепх Гоеббелс одредио је 440 Хз као стандард за угађање тонова. То је учињено зато да би људи мислили и осјећали на одређени начин те како би били заточеници одређеног стања свијести. Већина западне глазбе, укључујући популарну неw аге глазбу, још увијек је угођена на неприродних 440 Хз.

‘Желите ли проникнути у тајне универзума позабавите се енергијом, фреквенцијом и вибрацијом.’ – Никола Тесла

‘Оно што називамо материјом уствари је енергија, чија вибрација је снижена како би била опазива осјетилима. Материја не постоји.’ – Алберт Еинстеин

Тесла је устврдио. Еинстеин се сложио. Знаност је доказала. Позната је чињеница да је све – укључујући наше властито тијело – начињено од енергије која вибрира на различитим фреквенцијама. Везано уз горње тврдње, могу ли звучне фреквенције утјецати на човјека? Наравно да могу. Начин на који фреквенције утјечу на физички свијет демонстриран је разним експериментима, на пољу знаности под називом киматика и меморијске способности воде.



Киматика показује да када се звучне фреквенције гибају кроз одређено средство, као што су  вода, зрак или пијесак, оне изравно мијењају вибрацију материје. Слика показује како кукурзно брашно у воденој отопини реагира стварањем облика под утјецајем високих вибрација.



 Меморија воде такођер илустрира како наше намјере могу мијењати чак и материјални свијет. Ово је демонстрирао др. Масару Емото, чија истраживања илустрирају како једноставне намјере артикулиране преко звука, емоција и мисли могу драматично промијенити облик кристализираних честица воде. На сликама доље види се разлика с којом кристали воде реагирају на агресивну хеавy метал глазбу и класичну глазбу.





ПРИРОДНА ФРЕКВЕНЦИЈА УНИВЕРЗУМА

Сви ми у себи имамо одређену вибрацијску фреквенцију, да и не спомињемо наше тијело, чијих 70 посто твори вода. Дакле, засигурно можемо очекивати да глазбене фреквенције могу мијењати наше вибрацијско стање. Неки би ово могли назвати ‘псеудознаношћу’, но горе споменути узорци и знанствени експерименти не лажу. Свако изражавање кроз звук, емоцију или мисао садржи специфичну фреквенцију која утјече на све око себе.

Занимљиво, одете ли изван града, у природу, осјећате се као препорођени, а нијансе боја, пјев птица, крекет жаба, жубор воде имају смирујућ учинак на ум. Ти звукови се састоје од вибрацијске фреквенције која се мјери Хертзима (Хз). Сви ти природни хармоници вибрирају на 432 Хз, што је и природна фреквенција универзума.

Многе религије користе тонове на 432 Хз у својим напјевима, а шамани у Амазони тијеком исцјељујућих церемонија с аyахуасцом. Чак је и тибетанска звучна здјела угођена на 432 Хз, као и многи други древни инструменти који су подешени на ову природну вибрацијску фреквенцију.

Замислите сада да је цјелокупно становништво Земље, и не знајући, ‘угођено’ на друкчију, неприродну фреквенцију од 440 Хз, као што и јест. Ако вибрирање у складу с универзумом може понудити толико позитивних ствари, би ли десинкронизација од нашег извора могла имати једнако снажне негативне учинке?

ГОЕББЕЛСОВ СТАНДАРД ВАЖИ И ДАНАС

Би, али вратимо се на тренутак у вријеме када смо се отуђили од вибрације Земље, универзума и свега што није умјетно. Године 1939. нацистички министар пропаганде Јосепх Гоеббелс одредио је 440 Хз

као стандард за угађање тонова. То је учињено зато да би људи мислили и осјећали на одређени начин те како би били заточеници одређеног стања свијести.



Зачудо, 1950. америчке власти су одредиле ИСО стандард према којему сва глазбена опрема, те глазба на ТВ-у и радију мора бити емитирана на 440 Хз.

По неким теоријама, Роцкефеллерова заклада започела је тај рат против човјекове свијести наметањем стандарда угађања тонова на А=440 Хз. (У САД-у таква фреквенција је предлагана још 1936. године.)

Глазба на фреквенцији од 440 Хз колидира с човјековим енергетским центрима тј. чакрама, од срца до подножја краљежнице, а стимулиране су чакре изнад срца. Према неким теоријама, таква вибрација стимулира его и функције лијеве половице мозга, потискујући емоције срца, интуицију и креативно надахнуће.

Садашње угађање глазбе на 440 Хз није у хармонији ни на којој разини с козмичким кретањем, ритмом или природном вибрацијом. Мозарт и Верди базирали су своју глазбу на природној вибрацији, а угађање на 432 Хз је названо „Вердијевим угађањем”. Већина западне глазбе, укључујући популарну неw аге глазбу, још увијек је угођена на неприродних 440 Хз.

Владари из сјене успјешно снижавају вибрације не само младе генерације него и свих нас. Те деструктивне фреквенције усмјерују мисли према искривљености, нескладу и нејединству.

СКРИВЕНА МОЋ КОЗМИЧКИХ ФРЕКВЕНЦИЈА

‘Преко ове неприродне, стандардне фреквенције угађања тонова (440 Хз), лишене симетрије светих вибрација, објављен је рат подсвјесном уму западњака.’ – Л. Ц. Винцент

‘Ако желите сазнати да ли се царством добро влада, је ли друштво морално или није, одговор ће вам дати квалитета његове глазбе.’ – Конфуције

Сматра се да је фреквенција од 432 Хз математички сукладна обрасцима универзума. Истраживања показују да 432 Хз вибрира у складу с козмичким златним омјером (‘златним резом’), односно бројем пи, обједињујући својства свјетла, времена, простора, материје, гравитације и магнетизма с биологијом, кодом ДНК и свијешћу. Када наши атоми и ДНК почну резонирати у складу са спиралним обрасцем природе повећава се наш осјећај повезаности с природом. Број 432 такођер се одражава у омјерима Сунца, Земље и Мјесеца, као и код прецесије еквиноција, Сри Yантре, Велике пирамиде у Египту, Стонехенгеа и многих других светих мјеста.

Такођер је занимљиво да је фреквенција од 432 Хз усклађена с кроматским спектром, док фреквенција од 440 Хз од њега одскаче.

Дигитална умјетница и канализаторица духовних порука Маиа Нартоомид каже: ‘Мој ментор с унутарњих разина ТхотхХорРа рекао ми је да је 432 Хз фреквенција унутар мождане језгре, не само у људи већ и код свих живих бића која настањују Земљу’.

Ево још неколико интригантних података у вези фреквенције од 432 Хз: Она је усклађена с астрономским рачунањем прецесије еквиноција: 432 x 60 = 25920.

Страдиваријева виолина, најпрецизнији инструмент икада израђен људском руком, угођена је на 432 Хз.

Број 432 налазимо на безброј древних светих мјеста, а број кипова у Боробудуру, највећем будистичком храму на свијету, ‘храму безбројних Буда’ износи 432.

Када се направи корекција на 432 Хз друге ноте цијеле октаве очитују мноштво древних светих бројева који су запањујуће повезани с астрономијом, светом геометријом, точном географском ширином и дужином пирамида и других светих мјеста, затим с Библијом и осталим мистериозним литерарним дјелима, попут Бхагавад-гите.

Горе споменута умјетница Маиа Нартоомид истиче: ‘Већина других сисаваца и живих бића нису толико осјетљиви на мијењање њиховог природног сигнала од 432Хз, будући да имају снажнији утисак магнетског поља у својем мозгу (према Тхотовом увиду у записе акаше). Уосталом, делфини, слонови и зрикавци не ходају уоколо цијели дан са слушалицама ипода на ушима!’

Слушајте како птичице пјевају и бит ћете помлађени чистом глазбом природе.





Извор: 2012-трансформацијасвијести.цом

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat