ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Срби само ви спавајте

Срби, само ви спавајте, а нећете сутра смети да се жените и удајете, док вам не дозволи Европска унија.

Пре него што ступите у брак, прегледаће вас лекари из Европске уније, и европски ће лекари одлучити да ли јесте или нисте за брак.

Срби, само ви спавајте, а нећете сутра смети да рађате децу, док вам не дозволи Европска унија.

Европска ће вам унија прописати колико ћете деце смети да родите, и како ћете и где децу да васпитавате.

Срби, само ви спавајте, а сутра нећете смети по својој жељи ни да једете ни да пијате, док вам из Европске уније не пропишу шта смете а шта не смете јести и пити.

Неће вам Европска унија дозволити да једете оне здраве и сочне плодове које су јели ваши преци, већ ћете морати да једете оно што вам Европска унија одреди да једете.

Срби, само ви спавајте, а Европска унија већ обнавља лапот за старе, немоћне и болесне.

Европски ће комесари наложити убијање стараца, пензионера и болесних, јер су они терет за Европску унију.

Срби, само ви спавајте, а у Европској унији мораће сви да раде онако и онолико – од јутра до сутра! – како то већ европски комесари буду прописали.

Неће бити пензија у Европској унији, зато што ће убијати све оне који се разболе, онемоћају и остаре, да не кваре идеалну слику врлог новог робовласничког поретка.

Убијаће старе и болесне, јер такви су прописи и закони у Европској унији.

Срби, само ви спавајте, а у Европској унији ваша се деца неће школовати да буду слободни људи, већ ће радити оне најпрљавије и најтеже послове, зато што је Србима и одређено место копача канала и рудника, те чистача и перача улица и тргова у Европској унији.

Срби, само ви спавајте, док вас не окују у ланце, и не поведу на кланицу, као крдо и стадо, комесари-батинаши из Европске уније.

Можда ћете се тада, у последњи час пробудити, и схватити, да сте цео живот свој преспавали.

Али, тада ће све већ бити доцкан!

 02

Без околишења и увијања да, са србског становишта, србски разјаснимо.

Србијом владају троцкисти, лењинисти и усташо-комунисти, прерушени у мундијалисте и глобалисте, прерушени у лажну србску културну елиту.

Они су псеудо/квази/ултра-левица; они су евроунијати, атлантисти, неолиберали и остале мундијалистичке и глобалистичке парије.

Тај паријски, фукарски и предаторски сој, из подрума и катакомби београдског круга двојке, који себе назива културном и политичком елитом – а у сарадњи са вековним србским душманима из окружења – културно, духовно и морало урушава и разара обесправљену, опљачкану и понижену Србију.

Али, време њихове владавине већ истиче;

 убрзано, и све брже истиче!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat