ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Драган Симовић: О ГОВОРУ МРЖЊЕ

Ко је измислио говор мржње?

Измислили су они који нас трују и убијају говором мржње.

Измислили су они који су увели најстроже законе и казне за говор мржње.

Они који не могу да живе без мржње, они који се хране мржњом, пишу законике о говору мржње.

Највећи мрзитељи свега, мрзитељи сваке личности и свих личних слобода, представљају се за највеће борце против говора мржње.

Шта се скрива иза закона о говору мржње?

Скрива се најлукавија и најпотуљенија тиранија у име англо-саксонске, ватиканске, крсташке, усташо-комунистичке, укро-бољшевичке и бриселско-вашингтонске пендрекократије, пендрек-демократије.

Какве су прилике у савременој Србији, што се личних и стваралачких слобода тиче?



Прилике су такве, да последња политичка фукара, да последње парије из невладиних организација, могу, на Правди Бога, да прогоне – те да у тамницу стрпају! – најчеститијег и највреднијег човека,  у име измишљеног говора мржње.

Говор мржње је измишљен, да би се србски родољуби и патриоти заувек ушуткали и протерали из Србије, а потом да се у Србију, на велика врата, уведе и озакони најгрознија евроунијатска и јудео-кршћанска тиранија.

Говор мржње је изум најмрачније ватиканске инквизиције, који је у Србији наишао на погодно тло, као највећа тековина ватиканско-језуитске Европске уније.

Они који у себи немају ничег ни људског ни човечанског, најчешће се позивају на говор мржње!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat