ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

РАТКО ДМИТРОВИЋ: Чиме су то Албанци задужили Запад па им је дао две државе?

РАТКО ДМИТРОВИЋ: Чиме су то Албанци задужили Запад па им је дао две државе?
BY РЕПОРТЕР ON 14. ДЕЦЕМБАР 2014. • ( 6 КОМЕНТАРА )
      9 Votes

Постоје у политици, у историји уопште, ситуације и догађаји који се не уклапају ни у један образац правила понашања. То је оно кад вам преостане само да слегнете раменима и кажете: Не умем да објасним. Ко данас, на пример, рационално може да објасни актуелни однос Немачке према Албанцима на једној и према Србима на другој страни.

14. 12. 2014. СРБИН.инфо, за ФБР приредила Биљана Диковић





Многи ће рећи, с пуним правом, да је немачки став наспрам Срба већ стотину година непријатељски – за ово постоје страшни, крвави аргументи – и као такав разумљив је и последњем Србину, што је тачно, али како објаснити чињеницу да упркос свему ова данашња, савремена, модерна, демократска Немачка, отима од Срба и даје Албанцима. Откуда то долази? Зашто? Којим стратешким циљевима, историјским односима и конотацијама објаснити одлуку Немачке да, скупа с Енглеском и Америком, од Србије отме „њен Јерусалим“ и додели га Албанцима?

Албанци су једини народ на свету (Кореја је подељена силом) који има две националне државе. Етнички готово чисте. Обе су им доделиле велике светске силе. Чиме су то Албанци заслужили, чиме су задужили Берлин, Лондон и Вашингтон, да задовоље све њихове захтеве, испуне све њихове циљеве? Која је улога Албанаца на Балкану, у годинама испред нас? Шта им је намењено? Ко стоји иза свега овога? С којом коначном одредницом? Како је могуће да у вртлогу превирања, мало или нимало важних на глобалном плану, један народ добије све (Албанци) а други народ (Срби) све изгуби.

Службени Београд чека пакао на путу за Брисел. Немачка је брутално јасна и та њена јасноћа одјекује ових дана Србијом. Нема наставка разговора на линији Београд – Брисел све док Србија не испуни оно што од ње очекујемо – кажу Немци, подсећајући на 11 фамозних тачака („Новости“ су списак објавиле пре неки дан) где су та очекивања побројана. Исто је у петак рекао и министар иностраних послова Аустрије, Себастијан Курц, подсећајући на то да Београд на крају има обавезу да испод договореног стави печат и потпис.

На инсистирање Енглеске, шест великих сила је створило државу Албанију 1913. године. Могу да се схвате и објасне разлози: Источно питање, врло сложена ситуација на Балкану након протеривања Отоманске империје, прекомпозиција граница, пацификовање простора… али, чему још једна албанска држава, стотинак година касније? Или, чему велика Албанија?

Човек који деценијама трасира стратешке правце америчке спољне политике, Збигњев Бжежински, неколико пута је рекао и написао да је Балкан за САД слепо црево. Америчка политика на Балкану последњих двадесетак година креира се на основу личних амбиција групе врло утицајних појединаца (Холбрук, Олбрајт, Кларк) и ено их у власничкој структури косметских највећих предузећа. Дакле, ту је све јасно.

А због чега Немачка Србију и даље третира, боже опрости, као 1914. године? Рационалног објашњења нема. Као што га нема ни у случају односа исте те Немачке према Албанцима. Или то Срби не виде.

(Вечерње новости)

 Jeдaн тaкaв случaj зaбeлeжилa je нeдaвнo “Пoлитикa “, oд 16- oг фeбруaрa 2010.г. у интeрвjуу гoспoдинa Joхaнa Гaлтунгa, сa нoвинaркoм листa Тaњoм Вуjић.
Гoспoдин Joхaн Гaлтунг, oснивaч мoдeрних студиja мирa, гoвoрeћи o српскoj пoкрajини Кoсoвo и Мeтoхиja (Кoсмeт), изрeкao je jeдну стрaшну истину , кojу нaм свeтски мoћници стoтинaмa и хиљaдaмa гoдинa прирeђуjу.
Гoспoдин J. Гaлтунг кaжe: “Бoмбaрдoвaњe 1999.г. биo je aкт oдлoжeнoг хлaднoг рaтa нa Бaлкaну. Србиja je билa дaвнoзaрцтaнa жртвa (пoдвукao МВВ), штo збoг зaпaднoг пoимaњa дa зљa имa “пoгрeшну вeруи “пoгрeшну aзбуку(...). Бoмбaрдуjући Србиjу зaпaд сe служиo лoгикoм хлaднoг рaтa. Нaтo бoмбaрдoвaњe ниje билo рaт зa Кoсoвo, вeћ рaт прoтивСрбиje и Бeoгрaдa (цитирaнo прeмa он-лајн вeрзиjи)(подвукао МВВ).

КОМЕНТАР ПУК БОГИ

Браво САРА (РАСА-РАСИЈА)!!!!!!!. На дан Светога Јована Златоустог (26.11.) зазвони
шамар рептилијанској политици Запада. Подвала МЕРКЕЛ – МАРКАЛЕ у Сарајеву даби се
оптужили СОРАБИ- СРБИ И РАСИЈАНИ на годишњицу ПРВОГ светског рата. Поћорек је тада зауставио кола Фердинанда да би други атентатор- Принцип оверио подвалу
ЈЕЗУИТА као разлог за ПОМОР СРБА а затим и РУСА, и заштитника ПРАВСЛАВЉА цара
НИКОЛАЈА.
Три пута у 20.. веку дисциплиноани Немци ( иначе су Јаничари јер њих 80% су СРБСКЕ
КРВИ али не и СРБСКОГ УМА) кидишу на МАЈКУ-ПЛЕМЕ по сценарију ЈЕЗУИТА. А ево и
у 21. веку МЕРКЕЛОВА ТО ПОНАВЛЉА
Сада могу свом брату Хаџи Војиславу Девићу архитекти НЕБЕСКОГ ЈЕРУСЛИМА да поручим да је његов пројекат помирења НЕМАЦА И, РУСА НА РАТНОМ ОСТРВУ
у Београду од пре три године засејан, никнуо у РАСНОЈ САРИ, библијској .Ова
МЛАДИЦА поруку КЕЈСИЈА, да нада за човечанство долази РУСИЈЕ, завитлала до НЕБА
да као звезда водиља осоколи заведене честите и божје људе којих има још на западу.
Постери са са поруком- ПУТИНЕ ШАЉИ ВОЈСКУ- по градовима Америке најбооље то
печате пред Богом.САРО БУДИ БЛАГОСЛОВЕНА!!!!!!



КОМЕНТАР ПУК БОГИ

По БОЖАНСКОЈ ВЕРТИКАЛИ Европска унија је мртва, што је још 1922.године утврдио св. отац Николај Велимировић. Немачка је по Језутској концепцији три пута у 20. веку нахушкана на ПРАВОСЛАВЉЕ а ево, по Меркеловој одлуци поновила према Србији и Русији и у 21. веку. Деда Милоје је поручивао пре 1990. г. да буде КРОТКА иначе ће од Немачку остати само ЈЕНДЕЦИ (20 метра пречника а дубине до 10 метара), слично јендецима из Другог светског рата које је правила њихова авиобомба ХЕРМАНКА на територији СССР, и на Дорћолу у Београду, где је недавно ископана једна нексплодирана.
Неoбична је привлачност имена ХЕРМАН ФОН РОМПАЈ са том бомбом. Европа је мртва и по саoпштењу тибетанских адепта Хелени Блаватској у Енглеској крајем 19. века., о потапању Енглеске, 2/3 Француске, БЕНЕЛУКСА, Данске, Немачке до Алпа, Пољске, а догодиће се истовремено са потапањем источне обале САД са градовима Њујорком и сл.
У току је извлачење златних полуга из трезора Банака на источној обали – колоне шлепера иду ка Стеновитим планинама, а део их се враћа европским државама.
Превише их удостојавамо, по србски- О МРТВИМА СВЕ НАЈБОЉЕ – Прва ЕВРОПА је покривала углавном територију СФРЈ, проширила са на север и запад а сада се поново враћа за компас који је у задњих 2000 године упропастила и тражи спас код СРБА.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat