ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Еуропа - Хрватска враћа писма са ћириличном адресом, уз назнаку – ЗАБРАЊЕНО

И ПРОШЛЕ ГОДИНЕ ЈЕ ОЗНАКА БИЛА „ZABRANJENO“, А МОГЛИ СУ ДА НАПИШУ И – „JASENOVAC“

Београдска организација Наша Србија послала честитке за Божић митрополиту Порфирију, владици славонском Јовану и Милораду Пупавцу. Ниједан ништа није добио јер су њихова имена и адресе били исписани ЋИРИЛИЦОМ
Europa-Хрватска је Нашој Србији све уредно вратила. На сва три коверта је била једна једина реч: ZABRANJENO! Не може јасније! Једноставно као сама Europa! Просто и убиствено као метак
ЕУ-Хрватска не признаје ћирилицу, зато што јој се може јер предобро зна да јој ништа неће замерити ни Брисел, ни Берлин, ни Беч, ни Ватикан. Чак ни Вучићев Београд!
21. 01. 2015. ФАКТИ, за ФБР приредила Биљана Диковић


ХРВАТСКА. Чланица ЕУ која у њеним институцијама већ може и да галами и да врши притисак (рецимо, да се Војислав Шешељ хитно врати у Хаг).

Миљеница Берлина који дрма Европом, а у којем Александар Вучић покушава да за себе лично направи макар капелицу у којој би се молио Изиди-Ангели.

Антиправославни новац Ватикана који не подлеже никаквим девалвацијама, чак ни колебањима курса.

Све у свему: Europa у коју нас воде Вучић и напредњаци. Europa која ће Берлину, Бечу, Лондону и Паризу, наравно и Бриселу, увек бити важнија и од најEUропскије и најпокорније Србије.

Е, та Europa не само да је ћирилицу на својој територији фактички ставила ван сваког закона – као да је Анте Павелић још на власти – поново је продемонстрирала да ћирилицу не признаје ни у ономе што се бирократски назива „међународним поштанским саобраћајем“. Ево примера и доказа.

Организација Наша Србија из Београда, чији је председник Млађан Ђорђевић, упутила је честитке за Божић митрополиту Порфирију, који руководи Митрополијом СПЦ Загребачко-љубљанском. На тачну адресу: Илица 7, 1000 Загреб, Хрватска.

НИЈЕ ДОБИО!


Честитала је Божић и епископу Јовану. На тачну адресу: Српска православна црква – Славонска епархија, Кнеза Бранимира 2, п.п. 20, 34550 Пакрац, Хрватска.
НИ ВЛАДИКА НИЈЕ ДОБИО!

Нова Србија је честитала и Српском народном вијећу и његовом председнику Милораду Пуповцу. Ни у његовом случају није оманула са адресом: Гајева 7, 1000 Загреб, Хрватска.

НИ ПУПОВАЦ НИЈЕ НИШТА ДОБИО!


Грешка је ипак била у питању. Страшна. Гора од свега што Хрвати сматрају смртним греховима.

Наша Србија је имена митрополита Порфирија, епископа Јована и Милорада Пуповца, а и њихове адресе, исписала ЋИРИЛИЦОМ!

Europa-Хрватска је Нашој Србији све уредно вратила. На сва три коверта је била једна једина реч: ZABRANJENO!

Не може јасније! Једноставно као сама Europa! Просто и убиствено као метак.

Да све буде Euропскије- све исто је било и годину дана раније. И тада су се честитке отпослате митрополиту, владики и Пуповцу прошле исто. Вратиле су се, опет после неког времена, са оном ознаком ZABRANJENO.

Могли су да ставе и ознаку JASENOVAC!

Није случајно председник Хрватске постала Колинда Грабар Китаровић која је – још мање случајно – већ изговорила: Хрвати су сви који имају хрватске путовнице, укључујући и православце. Србе.

То директно повезује JASENOVAC и ZABRANJENO.

ЕУ-Хрватска не признаје ћирилицу, зато што јој се може јер предобро зна да јој ништа неће замерити ни Брисел, ни Берлин, ни Беч, ни Ватикан.

Чак ни Вучићев Београд.


КОМЕНТАР пук. БОГОСАВ
22. јануар 2015. у 10:25
      1 Vote
Хрвати Хрле У Јаме ( ХХУЈ)-то је по патологији убице: КАД КРВ ЖРТВЕ ПРОКЉУЧА У КРВИ УБИЦЕ ОНДА УБИЦА ИЛИ ПОЛУДИ ИЛИ СРЉА ДА БУДЕ НА ИСТИ НАЧИН ЛИКВИДИРАН КАКО БИ СВОЈ ГРЕХ ПРЕНЕО НА ДРУГОГ.
Уместо лелекања око ћирилице - СРБИЦЕ треба организовати „ЕКСПЕРИМЕНТ ЦИМАТИКС“
како би се запушила запенушана уста србомрзитеља у свету - Да је писмо СРБИЦА и језик СРБ_ски ЈЕЗИК БОГА СРБ- језик богова у космосу.
Мени је ово открио пок Милић од Мачве (фебрура 2000.г-упокојен децембра 2000.г) посветом на књизи песама ГВОЗДЕНО ДЕТИЊСТВО-“ — БОГОСАВУ СА СИРИЈУСА ГДЕ СЕ ГОВОРИ ЈЕЗИКОМ СРБСКОГ СЕЉАКА( са шајкачом)——Недацвно сам открио и то да Милићеви БАЛВАНИ на сликама у ствари приказују васионске бродове дужине и до 7 км, са којима ће се део човечанаства евакуисати са планете ЗЕМЉЕ - СЕРБИЈЕ.
На интернету укуцајте „eksperiment cymatics“ и наћићете резултате таквог експеримента са констатацијом да је веродостојан само за АРАМЕЈСКО ( илити СРБСКО) ПИСМО као да латиница то онемогућује због ПРИНЦИПА_ ЈЕАДН ЗНАК ЗА ЈЕДАН ГЛАС- тј. латинична АБЕЦЕДА не уклапа се у вибрације звука и светлости по истраживању Генадија Дљасина - МОЛЕКУЛАРНИ ТАЈНОПИС МИШЉЕЊА– превод САВЕ РОСИЋ.
Овим експериментом би Срби даобили у “ рукама најмоћније ОРУЖЈЕ“ и припитомили ову разуларену Цивилизацију.
При овоме позавти СЛАВИШУ МИЉКОВИЋА из НИША, да са својом едицијом од десет књига ОДГОНЕТАЊЕ СРБСКОГ ЈЕЗИКА. то печати по Божјим уредбама.
Када се то обави онда ће остварити ВИЗИЈА МИЛОЈКА КРЕМАНЦА- даће се СРБСКИМЈЕЗИКОМ У БУДУЋНОСТИ спроводити СВО СТВАРАЛАШТВО на Планети СЕРБИЈИ_ Земљи И ПРВО БЕШЕ РЕЧ - И РЕЧ БЕШЕ У Б О Г А, И РЕЧ БЕШЕ Б О Г. Слово Б= Г+о је ТРОЈСТВО, три слова у ЈЕДНОМ.
БОГ СРБ и ЈА је СРБИЈА. БОГ СРБ ЧУВА СРБИЈУ.!!!!!!!!!!!!!!!!!






0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat