ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

ТУНГУСКА ЕКСПЛОЗИЈА

Ван земаљска база у Сибиру чува Земљу, активирана је током рата у бившој YU!




ПЛАНЕТА13:17, 03.02.2015.
Та инсталација изазвала је Тунгуску експлозију 1908, а задатак јој је да уништава комете и астероиде који налећу на нашу планету, каже професор Валериј Уваров



 САНКТ ПЕТЕРБУРГ - У Сибиру постоји давно саграђена инсталација која уништава небеска тела која могу да угрозе Земљу, а не зна се ко ју је саградио и поставио, изјавио је др Валериј Уваров са а Академије  наука и техничке и националне безбедности у Санкт Петербургуру британском часопису специјализованом за НЛО.
Професор Уваров, шеф Одељења за истраживање НЛО, каже да нема сумње да нисмо сами у космосу и да је једно од основних питања којима се његови људи баве - какви су интереси ванземаљаца на Земљи. Зато његов тим сарађује са америчком НАСА.


У интервјуу Грејему Бирдсолу, уреднику британског часописа НЛО магазин, Уваров каже да се сада зна да је чувена Тунгуска експлозија 1908. заправо била уништење метеора пројектилом.
"Пројектил је испалила материјална инсталација. не знамо ко ју је конструисао, али саграђена је пре много, много времена и постављена у Сибиру, неколико стотина километара северно од Тунгузије. Могу да вам кажем да је наша истрага утврдила да се догодило више експлозија у Тунгуској. Ова инсталација је последњи пут уништила метеор 24-25. септембра прошле године. И Американци, који имају три базе, регистровали су ту експлозију", прича он.


Југоисточно од те инсталације је чувено језеро Бајкал, изнад ње, на северу, је 100.000 километара тундри, где нема никога, наводи Уваров и додаје да постоји снажна веза између инсталације и такозване Планете Икс (Планет X).
"Знамо да су та планета и инсталација у Сибиру блиско повезаниМогу да кажем да та инсталација одржава ту планету у стабилној орбитиКад би се та планета померилаили променила орбитучитав соларни систем би постао нестабиланМи на академији смо убеђени да је та планета настањена и да је та инсталација направљена да штити и њих и насСигурно смо да се неће догодити ништа опасноИмамо посла са технологијом много напреднијом од наше", наводируски научник.
"Наша истраживања показују да Земља поседује некакав пулсна фреквенцији која утиче на сва жива бићаОна се пре око12.500 година поклапала са старо египатским календаром од 360 данаали тада је требало да Земљу погоди астероидВерујемо да је орбита Земље у то време вештачки померена мало даље од Сунцапа је фреквенца прешла на 365", прича Уваров и додаје да се тада помислило да негде имамо пријатеље који пазе на нас.

Ти пријатељски настројени ванземаљци не дозвољавају да небеска тела као што су комете и астероиди униште земљу.
"А они који желе да поставе наоружање у свемир... Право да вам кажемто боли све нас који учествујемо у овом пројектуЕвоми истражујемо ту инсталацију и друге стварифизичке ствариа ништа од тога нису направили Руси или Американцинего неко другинеко из свемираЖао нам је само кад помислимо шта би могло да се догоди ако поставе оружје у космос", каже он.


Та инсталација има своју "електрану", свој извор енергије, прича даље руски научник.
"Лоцирали смо га за време рата у бившој Југославији, кад смо први пут забележили повећано емитовање енергије. То нам је било невероватно, али сад знамо да ова инсталација реагује на друштвене немире и сукобе. Део наше истраге је и претраживање древних записа и архива, током којег смо дошли до текстова о Екутин Апос Аланхор. Зовемо их Аланхор, а стари су најмање 4.000 година. У њима је описана инсталација - и то у научним терминима - и све шта се тамо дешава. То је чудесно", наводи Уваровкоји је двапут посетио ту област.






)"Први пут наши инструменти регистровали су високе нивое зрачења. Било је прилично опасно. Неколико локалних становника из оближње области зна за инсталацију, наравно, и описали су нам је. Све смо уцртали на мапу. Али ти људи, њихове породице, животиње, сви обољевају услед радијације", прича научник.
У протеклих шест година пажљиво се прати ниво зрачења у тој области, коју су, у међувремену, сви напустили. Уваров каже да се то догодило и два месеца пре Тунгуске експлозије. Изгледа да се зрачење појачало зато што се инсталација спремала за одбрану од астероида.
Зрачење омета истраживање на терену, али професор Уваров каже да је у припреми велика експедиција, у којој могу да учествују и међународни стручњаци, али искључиво одговорни и посвећени људи.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat