ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Вучић: Идем у Загреб и носим поруку мира и сарадње

„Премијер Александар Вучић изјавио је данас да је, после консултација са председником Томиславом Николићем, одлучио да путује на инаугурацију нове председнице Хрватске Колинде Грабар Китаровић“ – преноси агенција Танјуг.
ФБР КОМЕНТАР:
ПОСЛЕ ДОЗВОЛЕ КАТОЛИЦИМА ДА НА ТЕРИТОРИЈИ СРБИЈЕ ПРОСЛАВЕ ЗЛОЧИНЦА СТЕПИНЦА ОВО ЈЕ ОЧЕКИВАН ПОТЕЗ ИЗДАЈНИКА СРБА И СРБИЈЕ. – ПРОЧИТАЈТЕ ОВО У НАСТАВКУ – ПОВЕЗАНО: 
Ратко Дмитровић: Ово је истина – Пуне 23 године просторима Балкана и Европе кружи једна густа, крвава лаж
12. 02. 2015. НОВОСТИ, за ФБР приредила Биљана Диковић
aleksandar-vucic_620x0
Вучић је на ванредној конференцији за новинаре у Влади Србије рекао да у Загреб носи поруку мира и сарадње.


„Желимо да те односе унапређујемо… Ми истински желимо унапређење односа у региону који ће ићи на добробит и нашег народа, хрватског народа и мислим да је то добра и важна вест“, рекао је Вучић.
Премијер је објаснио да је такву одлуку донео желећи да покаже целом свету да је Србија „нормална и пристојна земља“ и да је много од личне и политичке сујете важнија политичка и регионална стабилност.
„Желимо да напредујемо, да решавамо проблеме, не распиривањем мржње већ најтежим економским мерама за шта имамо признање свих људи у свету“, казао је он.
Додао је да ће током боравка у Загребу посетити Митрополију СПЦ, те да ће са Милорадом Пуповцем присуствовати литургији на Дан српске државности – Сретење у православној цркви у Загребу.
Разговараће, казао је, и са представницима Срба у Хрватској и верује да ће то бити велико охрабрење за њих.

КРАЈЕМ МАРТА У ПОСЕТИ ТИРАНИ
Вучић је најавио да ће крајем марта посетити Албанију. Он је рекао да је прихватио позив да 28. И 29. маја посети Тирану, где ће учествовати на великом економском форуму.
Такође је казао да ће имати више заједничких наступа са албанским премијером Едијом Рамом у циљу остварења заједничких инвестиционих пројеката.
“Заједнички ћемо наступати са тим пројектима у Бриселу“, нагласио је Вучић.
Говорећи о регионалној сарадњи Вучић је рекао да ће у понедељак, 16. фебруара, боравити у Македонији на заједничкој седници две владе, а да ће потом 20, односно 21. фебруара, бити у Словенији, где ће такође бити одржана заједничка седница две владе.
Са премијером Црне Горе Милом Ђукановићем, како је пренео, разговарао је приликом недавног боравка у Минхену, где је учествовао на Безбедносној конференцији. Вучић је казао да је са Ђукановићем договорио, а очекује финализацију тог договора, да се даље ради на унапређењу туристичке понуде две земље.
Према његовим речима, тамо где није могуће појединачно да се иде, Србија и Црна Гора ће наступити са понудом у пакету, и представити заједнички наше земље за велике потрошаче. Он је изразио уверење да ће посебно после Међународног сајма туризма у Београду, који се организује заједно са Уједињеним арапским Емиратима, бити још више туруста, а тиме и већег дохотка.

ОДЛУКА О ЖЕЛЕЗАРИ ЗА 48 САТИ
Председник Владе Србије Александар Вучић саопштио је данас да ће коначна одлука о приватизацији смедеревске Железаре бити донета у наредних 48 сати.
Одлука о томе ће, како је рекао, бити донета посредством конференцијске везе између Владе Србије и Есмарка у Питсбургу, где ће бити присутан и српски министар финансија Душан Вујовић.
„За грађане Србије Смедерево је важно и ми ћемо дати све од себе да постигнемо споразум са Есмарком“, рекао је Вучић на ванредној конференцији за новинаре у Влади Србије.
Уколико до тога не дође, премијер је најавио да ће бити формиран менаџмент за српску челичану у који ће бити укључени људи најбољи за куповину сировина, као и они најбољи за продају нашег челика.
Производња у српској челичани ће, додао је, бити настављена под пуном контролом државе.
„То није лако, али ћемо покушати да задржимо пет хиљада запослених и да од те компаније направимо нешто“, казао је премијер и додао да додатних улагања државе неће бити.
Држава је уложила све што је могла, рекао је премијер и додао да је уверен да ће бити довољно енергије да се у Смедереву однесе победа.
КОМЕНТАР БОГИ:
Овај нема КАНТАР ни у глави ни………. ногама. Од БОГА се давно отуђио. Треба да се бар
осврне на БЛАГОВЕРНУ ЈЕЛЕНУ ЛАЗАРЕВУ-БАЛШИЋ ИЗ 14. ВЕКА.- у њеној премудрости
СВЕТОСАВЉА-„““да нема ДОСТОЈНОГ ЖИВОТА и улажења у Царство Небеско без
БОРБЕ, БЕЗ ЖЕСТОКИХ ОКРШАЈА. Нико лењав није постигао победу, нити је когод
СПАВАЈУЋИ И САЊАЈУЋИ победио свог ратног непријатеља……….“ од МЛЕЧАНА повратила СКАДАР.
Старац СТАЊ рече „“““док се не разруше ЕЖДЕРСКА ( СКАДАРСКА) врата нема
СРЕЋЕ ЗА СРБИНА!!!!!!!!

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat