ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

ПРОБУДИТЕ СЕ ДОК НИЈЕ КАСНО!

Миладин Шеварлић



+


Они ће ускоро побити 100 посто људске расе оружјем које људи не разумију!
Аутор: Зринка К.Недјеља, 19. Травањ 2015. у 13:46
Имамо времена још неколико година!
Колико год писали о “болесницима” на врху наше пирамиде живљења, многи и даље не вјерују у постојање велике завјере која се тренутно одвија над читавим људством и то никако није добро јер то значи да је већина људи већ “испрана” како је и планирано. Иако је овај документ био посве јавно доступан на страницам НАСА-е, нитко за њега не зна  и то је оно што је страшно. Зато вам ми доносимо разговор с Деборах Тавер, супругом бишег дјелатника енглеска тајне службе који су заједно налетјели на тај документ и који већ годинама свијету помоћу странице стопцриме.нет покушавају рећи застрашујућу истину. Ове информације потребно је ширити како би што више људи сазнало истину, у супротном доћи ће врло брзо до краја свијета каквог познајемо само зато што оружје који они користе није стандардно оружје већ оружје које људи уопће не разумију, оружје за које ни не знају да постоји.
Документ о којем разговарамо био је  јавно објављен на НАСА-иној службеној страници и представљен кроз ПоwерПоинт презентацију. Потписује га Деннис Бусхнелл, главни знанственик НАСА-е. Документ је презентиран у српњу 2001. године “, прича Таверс, држећи документ у руци и наставља. “Оно што ми је привукло пажњу и помогло ми да схватим да је ријеч о нечему страшном је наслов документа који се назива : “Будућа стратешка питања, будуће ратовање до 2025.” Док сампрелистала документ била сам збуњена због онога што је тамописало.  Да је ријеч о нечему озбиљном пише на стр. 4.-  “Ова презентација се базира на постојећој анализи и технологијама”. Дакле не ради се о машти и измишљеним фиктивним причама већ о стварности која је већ тада постојала. И цијели документ написан  је о роботима, киборзима и људима које треба “потаманити”.
Разлог због којег би сви људи свијета требали сазнати за овај документ налази се на стр. 93. Тамо пише наслов, “Живописно заробљавање/мучење људи на ударном телевизијском термину”. То је невјеројатна изјава, и невјеројатно је да људи ништа о томе не знају. Затим даље пишу : “За терористичке нападе у континенталном дјелу САД-а и остатку свијета користити ће се бинарно, биолошко оружје за рушење критичне инфраструктуре.

Они ће користити ЕМП што значи електро-магнетска пулсација. Такођер пише да ће користити радијацијске фреквенције против наших мозгова. Како пише у документу, они планирају водити озбиљан психолошки рат с планираном колатералном штетом и експлоатацијом. На истој страници као један од планова наводе: “Експлоатацију ЦНН синдорма.” ЦНН је ако нисте знали машина за њихову пропаганду и манипулирање, коју је основала ЦИА и којом се води психолошки рат против друштва. (Како би проширили свој утјецај на цијели свијет ЦНН отвара своје ТВ подружнице диљем свијета. Код нас је управо стигла Н1 телевизија као подружница ЦИА-е и ЦНН-а.) Даље, на страни 66. пише. “Проблем који се повећава и који треба искоријенити су људи, њихове слабости и ограничења. Људи су превише тешки и преосјетљиви. Људи су превише спори и физички и ментално. За људе је потребна огромна логистика  што би значило да смо им прескупи за одржавање. Можете ли вјеровати? Мислим ове реченице долазе сасвим легитимно с НАСА-ине странице? То је застрашујуће јер у то су умјешане Оружане снаге САД-а, ДАРПА, ЦИА, атлантска команда, аустралијско министарство обране и друге агенције из свијета које су одавно преименоване у корпорације што знаћи да су то обичне твртке које су илегално преузеле власт над човјечанством. И док се људи не пробуде и не схвате да њима владају корпорације и банке све ово из овог докумнта ће се рализирати. Они позирају као легалне владе али то нису. (Потражите документ Република Хрватска до.о.о и схватити ће те о чему се овдје ради).
“Ми имамо корпорације с ратном машинеријом који јавно наводе што ће учинити нама људима.”, надаље наводи Товерс. И ово се не односи само на САД, већ је ово глобални план за глобални напад с технологијом коју већина људи уопће не разумије. Сви купују пиштоље и муницију несхваћајући да је данас оружје потпуно другачије. Оружје које ће они користити и које користе с обзиром да је документ из 2001. је ултра високи енергетски сноп наелектризираних честица иона и електрона. Ви морате знати да глобална елита, банкари вјерују да су остварили бесмртност и то знамо јер је цијели документ о киборзима и људима према којима киборзи требају насљедити људе јер су они јачи, издржљивији и бесмртни.
Направили су мапу наших мозгова и скужили како ће мозак убацити у машину. Ти киборзи већ су створени. Ми само чекамо када ће их пустити да побију остатак преживјелих. Даље они пишу: “Микро прашина је оружје”. Дакле они кажу како се ова механизирана прашина величине микрона дистрибуира као аеросол и удише директно у плућа(путем цхемтраилса, моргелон). “Прашина се механички увлачи дубоко у ткиво плућа људи  и извршава задане патолошке мисије. Они кажу да је овај по њима легалан начин ратовања оно што ће учинити људској раси.
Надаље говоре како ће користити фреквенције у ратовању против људи. Дакле није ријеч о рату између двије државе већ о рату болесне елите против људске расе. Они говоре о кориштењу ниске фреквенције, микро фреквенције и то како кажу, против 100 посто људске популације. Дакле, они нас све желе побити. Људи ће почети боловати од различитих болести а сви симптоми почињу за шумом и звоњавом у ушима, јаким лупањем срца, осипима по кожи, несаницом… Они нам тим фреквенцијама уништавају имунолошки сустав, и то све пише у јавно доступном документу објављеном на страници НАСА-е
Како се елита заштитила од тих истих оружја које ће усмјерити против нас?
“Оно што смо ми сазнали је да су они далеко испред нас у својим открићима. Нпр. лијек за рак. Они никада немају рак. Како смо сазнали, изумили су си чипове којима ће се обранити од фреквенција којима нападају. Такођер кроз трансхуманизам јер они не планирају више бити људи, они планирају бити бесмртни”.
Је ли документ објављен како би јавност сазнала што смјерају?
Па илуминати и друге мочне организације, познато је, од вијека вјекова, увијек јавно објаве све што планирају учинити на службеним страницама својих корпорација. Но, људи и тако не посјећују те странице иако би требали и то је разлог зашто нитко то не зна а не можемо рећи да нисмо били упозорени.
Детаље шокантног документа сазнајте у видеу а информације ширите како би људи знали што се спрема и како би се на вријеме пробудили из дубоког, планираног сна који онемогућава људима да се боре против ових злотвора који су си умислили да су богови.

Припремите сепочело јеОво су знаци који показују да сеелита спрема за нешто велико

Постед дате: април 17, 2015Ин: ИЗА ОГЛЕДАЛА




За шта се то елита спрема? Пре пар дана смо сазнали да Федералне резерве премештају већи део операција из Њујорка у Чикаго због страха од „природне катастрофе“, да федерална власт купује на милионе оквира муниције за полуаутоматске пушке АР-15, да се НОРАД премешта на планину Шајен зато што је опремљена заштитом од „ЕМП-ова“.
Поред тога, влада организује бројне необичне „вежбе“ широм нације. Да ли јемогуће да се елита спрема за нешто стварно велико или је у питању самопараноја?
Осврнимо се прво на Федералне резерве. Каква природна катастрофа би могла да буде толико страшна да прекине операције Федералних резерви у Њујорку?То би морало да буде нешто веома необично, а Федералне резерве у Њујорку су очигледно забринуте да би такав догађај могао да се деси. Реутерс наводи да Федералне резерве премештају своје особље из Њујорка у Чикаго и да успостављају своју канцеларију тамо у случају „природне катастрофе“ у Њујорку.
У читавој историји САД, никад није дошло до природне катастрофе у Њујорку која би била толико страшна да заустави операције Федералних резерви.
Због чега су онда забринути?
Постоји вероватноћа да би источну обалу могао да погоди цунами.Аналитичари процењују да је САД ипак озбиљно схватила претњу рускоггеополитичара Сивкова када је изјавио да ће Руси уништити САД са само двеатомске бомбе на Јелоустону.
Иако је америчка аналитичарка професорка Шенон Кобс-Навотнијак исмејала претње Сивковаостала је сумња да ту нешто озбиљноне штима.
Поред тоганемогуће је замислити било коју другу катастрофу која би на дужевреме онемогућила рад Федералних резерви у Њујорку.
Друга необична ствар јесте масовна куповина муниције за АР-15полуаутоматске пушке.
Министарство безбедности намерава да купи 62 милиона оквира муниције заАР-15 само пар недеља након што је АТФ (Биро за алкохолдуваноружје иексплозивезабранио употребу М855 метака.
Наводи се да ће ове метке користити агенти Граничне службе заштите САДширом нације у сврхе „вежбања“.
Зашто би Граничној служби заштите САД била потребнатолика муниција за „вежбање“?
Следећа чудна ствар је чињеница да се НОРАД премешта у планину Шајеннакон свих ових година.
Планина Шајен је затворена пре око 10 година јер се претња од Русијеповуклаали ове недеље је Пентагон најавио да ће планина Шајен поновобити место на ком ће се чувати напредна опрема за праћење и комуникације.
Војни официри наводе да се премештање врши како би се осетљиви команднисензори сачували од могућег напада електромагнетним пулсом (ЕМП-ом).
Пентагон је прошле недеље објавио уговор од 700 милиона долара сакорпорацијом Раyтхеон ради надгледања рада Северноамеричке ваздушнекоманде (НОРАД).
Даклеамеричка војска је одједном уплашена због могућег ЕМП нападаДа лије потребно рећи да то ново оружје поседује Русија о чему смо недавно писалиа то прочитајте ОВДЕ
Трошење 700 милиона долара за премештање у планину је веома великаствар.
Да ли они знају нешто што ми не знамо?
Поврх свегаширом државе се уочавају чудне „вежбе“.
Тако су се нпру Ајови појавила возила за ванредне случајеве и безбедносниофицири у тактичкој опремиа наведено је да је у питању вежба чији је циљприпремање особља за ванредне случајеве за напад оружјем масовногуништења.
Сличне вежбе одржане су и у МичигенуАризониКалифорнијиТексасу иЈути.
Један од тих догађаја је и чувени „Јаде Хелм“, према коме ће државе Тексас иЈута бити означене као „непријатељска територија“ који ће се одржавати од 15.јула до 15. септембра.
Да ли би људи требало да буду забринути због ових вежбиМождаа можда ине.
Оно што такође збуњује људе широм САД јестезатварање Wалмарт продавница због „проблема са цевима канализације“.
Не једна већ пет Wалмарт продавница је већ затворено због проблема сацевима који ће се решавати 4-6 месеци.
Да ли ће им заиста бити потребно 6 месеци да поправе тоалете?
Или су људи који тамо раде веома неспособни или се нешто много чуднијекрије иза ове приче.
Можда су све ово само неповезане случајностиали опетможда и нису.
Wебтрибуне.рс

Дејвид Ајк досије: Нашом планетом већ хиљадама година влада само једна лоза

Постед дате: април 22, 2015Ин: ИЗА ОГЛЕДАЛА





Дејвид Ике у својим књигама пише о Илуминатима, о свим њиховим повезаним тајним групама и о томе како оне манипулишу светом у своју корист.
Ко спада у супер богату „елиту“ Илумината и ко су њихови сарадници?
Ту су краљица Енглескењен муж принц Филип и Краљевска кућа Виндзор,затим хијерархија одбора Ватикана која укључује и папузатим Ротшилдови,РокфелериМоргановиДупонтовиФордовиКарнегијевиМелоновиБушовиитд.
Све детаље можете пронаћи у Дејвидовим књигамаа тек када их прочитате,схватићете до које мере сеже глобална манипулација.
Ова зла група манипулише човечанствомтерајући људе да воде ратове радисвоје личне финансијске користи.
Рат и претње о рату су главни начин на који они држе људе у страху,контролишући их масовно.
Како би Илуминати остварили ову своју ужасну агендуони морају заједно сабанкарима да финансирају и подржавају обе стране у свим већим ратовимакоји се воде на планети.
Они немају никаквог саосећања за људски живот и није их брига за то коликомилијарди људи морају да побију да би остварили свој резултаткакав год онбио.
Њих не занима да ли сте црнац или белацхришћанинмуслиман или јеврејдали сте АмериканацКинезАвганистанацЕвропљанинИрачанинИзраелац,Палестинац или било ко други
За Илуминатељуди нису ништа више од стоке коју очекује покољ.
Дејвид објашњава како су они створили организоване религијенаукушколе,факултете и друге образовне установеали и војску широм света не би ликонтролисали људске умове.
Они су створили монетарни и кредитни системшто Дејвид наводи као највећупревару свих времена уведену ради контроле над нацијама и појединцима.
Они кроз своју финансијску мрежу широм света контролишу банке и новацпричему је око 80% свог богатства на свету у њиховим рукама.
Они контролишу све веће телевизијскерадијске и новинске медијефилмове,књиге и музикуТо је њихов начин да сузбију истину о својим злоделима.
Илуминати су ти који бирају председникепремијересенатореконгресмене,чланове парламентадиктаторе и све остале кључне владине званичнике усвакој влади у свакој нацијиКао што Дејвид Ике каже: „Демократија језаробљавање прерушено у слободу“.
Избори у такозваним „демократским“ нацијама су само шарадапри чему људисамо мисле да од њиховог гласа зависе избори.
Уколико неким пуким случајем „аутсајдер“ успе да дође на власт и не ради оношто му је реченоон или она одмах бивају елиминисани.
Сада када поседујете нека основна знања о Илуминатимахајде да погледамочиме се још Дејвид бави у својим књигамаОно што ћете управо прочитати јетолико запањујуће да је питање да ли уопште можете да поверујете у то.
Илуминати не желе чак ни да размишљате о могућности да је таква групастварна и да стварно постојиДакледок будете читали све овоотворите својум за разне могућности.
Дејвид спомиње малу групу која влада нашом планетом већхиљадама година и која је своју „владавину“ преносила изгенерације у генерацију путем своје лозе.
Владари“ одржавају ову лозу међусобним укрштањем монархија такозванеКраљевске породице већ хиљадама годинаИсто важи и за „Источну установуу САД и „Европску и британску установу“.
Дејвид истиче да је 43 председника САД повезано са лозом Карла Великогада за 33 председника постоје и докази!
Шанса да је ово случајност је једна у милијардузато је јасно да ће вам ово напочетку звучати невероватно.
Дејвид назива „владајућу елиту“ на врху пирамиде РептилимаОн не желипуно да прича о њимаа има и добар разлогМноги би помислили да јескренуо и изгубио би свој кредибилитет.
Према Дејвидовој теоријипре неколико хиљада година су на нашу планетудошли ванземаљци и укрштали се са бићима на планети ЗемљиЗахваљујућисвом супериорном знањуони су успели да прошире своју „владавину“ и даконтролишу читаву планету до дана данашњег.
Они су одржали своју посебну лозу хиљадама година међусобним укрштањем.Дејвид каже да они могу да „мењају облик“ како би изгледали као људска бића,а не као рептили.
Дејвид објашњава да је ова група рептила успоставила све могуће религије,монархијеобразовне системенауку и све медије који су им потребни како биконтролисали човечанство.
Дејвид детаљно објашњава сатанске ритуале ових група и људска ритуалнажртвовања кроз историјуСамо се запитајте где су сва она деца која сунестала“?
Знамо да је тешко суочити се са оваквим питањемали је оно важно запретпоставку да веома зла група заправо врши ритуалне жртвене обреде чак иданас!
Само одговор на такво питање може нам помоћи да их зауставимоако се тостварно дешаваСигурно се питате „како ова група може да се извуче сатоликим убиствима?“.
Ако контролишете СВЕ веће масовне медијеможе се сакрити било какваистинаСвако ко поставља питање да ли је оно што се приказује у медијимистина сматра се само још једним „лудим теоретичарем завере“.
Ипакпре него што одбацимо ове „невероватне“ могућностихајде данаправимо озбиљну истрагу где су заиста сва та деца нестала.
Подсетићемо вас да је проблем у САД био толико велик да су почели дастављају слике „нестале деце“ на тетрапак паковањима млека свуда широмнације!
И поред тоганиједан председник америчке владе никад није покренуо већу иозбиљнију истрагу и потенцијалном „масовном убијању деце“. Зашто?
Свако знање које би могло да помогне човечанству да се „ослободи из оковаИлумината“ на планети Земљи се сузбијаомогућавајући групи да настави сасвојом контроломМожете ли да замислите шта би се десило када би сеиспоставило да је све оно што Дејвид наводи истина?
Када би човечанство поседовало сво знање које ова група чува од људскихбића и када би се оно користило за добро човечанстванаш свет би био једнодивно место!
У последње време су се десили одређени кључни догађаји на које је хитнопотребно дати одговореСвемирска станица се константно гради већ више од20 годинаСада се све то изгледа претворило у велики „коалициони пројекатизмеђу САДРусијеЕвропеЈапана и можда неких других.
Колика ће та Свемирска станица на крају бити и која ће бити њена сврхаОтоме се не прича у медијимаиако се свашта дешава „тамо горе“.
Када узмете у обзир свемирске пробе на МарсуВенери и Сатурнузатим свеоне НЛО-е виђене на Земљизатим кругове у пољима и остале појаве,схватићете да се многа важна питања не узимају за озбиљно.
Опеткакве користи неколико милијарди људи на Земљи има од изградњеСвемирске станице на коју је потрошено неколико милијарди долараОд каквеје користи то за десетина милиона људских бића која умру од глади свакегодине?
Ко доноси такве одлуке и заштоКо руководи оваквим процесимаШта се сведешава и ко има користи од тога?
Сигурно вас занимају одговори на сва ова питања и то је потпуно разумљиво.
Ми имамо право да знамо за шта служи свемирски програм и која је праваистина о читавом подухватуОно што је сигурно да неколико милијардиљудских бића нема ама баш никакве користи од тога.
Само неколико „свемирских туриста“ је успело да одлети „тамо горе“ за по20.000.000 доларашто је цена која је недоступна за 99,999999% људи напланети.
Илуминати функционишу на следећи начинони праве мале,тајне коракекако маса не би схватила шта се дешава,скрећући пажњу са онога што заправо намеравају да ураде.
Свемирски програм се некако уклапа у њихов план и била би добра идејаистражити агенду Илумината и њихових подређених група.
Да ли су они стварно рептили као што Дејвид кажеДа ли се можда спремајуда напусте планету Земљу након што је униште?
Многи људи пишу о овим темама и веома су исфрустрирани што не могуништа да учине поводом тога.
Не долази ни до каквог правог деловања које би се суочило са овомпотенцијално „невероватном“ ситуацијом.
Један од бржих путева до истине је да људи искористе милијарде долара одсвојих пореза како би успоставили Грађански комитет интелигентнихнеповезаних појединаца (под неповезаним се сматрају људи који нису били навласти нити су повезани са адвокатима или директорима већих корпорација),који би улазио унутар зграда власти САДвласти ЕУКраљевске куће Виндзор,Британског парламентаВатиканатајних група ИлуминатаРотшилдових,РокфелеровихКарнегијевих итд.
Када би имао моћ да се нађе унутар ових група и организацијатај Комитет бимогао да постави питања на која би коначно могао да добије одговоре из прверуке и схвати шта се заправо дешава.
Уколико би се на крају испоставило да је тачно све оно о чему Дејвид Ике идруги пишуонда би народ требало да реагује и реши се Илумината и њиховихсарадника.
Овај комитет би такође могао да истражи све што је везано за свемирскипрограм и Свемирску станицу.
Чак и ако се испостави да оно што је Дејвид Ике написао није истинабаремћемо сазнати шта јестејер ми заслужујемо да знамо истинуУколико небудемо деловалиможемо очекивати да ће све више и више људи страдати уратовима које стварају Илуминати.
Шта ви можете да урадите да бисте помогли да спасимо светМноги ће самодићи руке и рећи „не могу ја ништа да урадим“, а то је управо она реакцијакакву Илуминати очекују од нас.
Они не желе да ми поседујемо икакву моћОни знају да је само шачица њихапреко 6 милијарди насОни су свесни да ће њихова манипулација битиприведена крају ако икада сазнамо чиме се они заправо баве.
Ближи им се крај и коначно ћемо моћи да их се решимо једном за свагдаЗатонемојте само седети у својим фотељаманего почните да мислите за себе иучините нешто!
Једна од најлакших ствари коју можете да учините јесте да престанете дапратите пропаганду коју емитују телевизије и радио станицеПрестаните дакупујете новине и читате пропаганду коју пласирају Илуминати.
Пронађите праве информације међу алтернативним медијимана интернету док још „бесплатан“ интернет постојиРецитепородици и пријатељима да учине исто и кажите им да свимапренесу да учине то исто.
Веома је важно да свако од нас почне да делујеуколико мислимо да сеодупремо контроли Илумината.
Уколико ви пренесете то својим пријатељимаа они то пренесу својимпријатељима итд., милиони људи могу да се обавесте за пар дананедељаили месеци.
Ако се неколико милиона људи уједини и организује да покоре Илуминате,њихова пропаст ће бити неминовнаОни су тога свесни и покушаће то даспрече.
Они су способни на много штошта и само брзим деловањем можемо даспречимо крах човечанства.
Уколико цените сопствени живот и живот ваше деце и пријатељапредлажемовам да узмете за озбиљно оно што је овде испистано јер је то наша јединанада.
Можете ли само замислити како ће диван бити наш свет када се оваманипулација заустави?
Можете ли да замислите свет пун мира уместо света пуног ратова којезапочињу Илуминати?
Webtribune.rs

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat