ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Православно оружје


                Три духовна закона човек треба да оствари у себи и уједно стекне духовно образовање а то су:
1.       Самоконтрола
2.       Мудрост и стрпљење
3.       Подношење понижења

То оружје јаче је од свих оружја, од лукавства, од лази и превара, од компјутерски израчунатих шема која на научној основи филозофија лажи хоће да надвладају истину, добро и љубав. Једино то оружје моћника доводи да одустане од своје моћи.

Јеванђеље по Луци објашњава како први људи од постања света делују и данас они су духовна конструкција који су корени а коленима су присутни духовно на земљи. Ти људи увек бране истину, правду и све моралне вредности у свако време када је свет у моралној кризи.



Универзална одбрана истине мења филозофски универзум и први пут истина добија признање зато су сад сви духом на земљи кроз људе који су одређени од постања света. Тих људи је 144000 зато ће први пут мањина надвладати већину.

А они чији су оци распели Христа сад му копају гробове што у преводу значи они немају унутрашње снаге ни интереса да подрже истину напротив желе да је сатру што се не може десити јер је универзум промењен 1995. године дејтонским споразумом потврђен кумановским споразумом 12-44 а у хагу је на исти начин изврсио филозофску одбрану Слободан Милошевић је одбранио себе а напао никог није, показао је најсавршенију одбрану.

Књига са 7 печата у Јовановом откривењу је нови светски поредак оверен од седморице. Тај поредак је рађен на научној основи филозофије лажи да би обманули народе целога света. Књигу отвара јагње, Исус или божије дете. Добро знамо да се супроставио новом светском поретку једино Слободан Милосевић био је један против свих.

Он је разломио печате дејтонским споразумом универзалном одбраном истине променуо филозофски универзум а то се објашњава у јовановом откровењу глава 16.

Глава 17 објашњава скрајање плана да нато нападне Југославију.

Глава 18 америка крши споразум 12-44 одлазе српске избеглице са косова.

Глава 20 објашњава 12-44 је свезивање аждаје до 2000.год затим одлазак Милошевића одвезивање сатане на кратко да лаже и премашћује народе по сва четири краја земље и припрема за 3. Светски рат.

Глава 21 објашњава руску одбрану и можда враћање Милошевића уређен свет на најсавршенији начин јер љубав ће владати 1000 год односно царство божије ће бити на земљи као што је на небу  а зло ће ишцезнути тако што ће само себе кажњаватати својим личним грешкама.

Љиљана Добријевић
015|353-424

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat