ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

ИЗА ОГЛЕДАЛА Земља је затвор а Месец је вештачки направљен свемирски брод за надгледање

Исак Асимов је давно указао на то да Месец ипак није природно астрално тело.



Све независне студије су од тада подржале Асимову рачуницу и неумитно је доказано да гравитационе особине Месеца нису случајне.

Оне су тачно намештене како Месец не би побегао од Земљине гравитације и завршио увучен у Сунце, као што то налажу закони универзалне гравитације.

Када се узму у обзир стотине неприродних феномена који се дешавају на површини Месеца, а које НАСА никада није открила јавности, иако су их независни посматрачи приметили, може се претпоставити да је Месец заправо вештачки направљен свемирски брод, а не нормално астрално тело.
Обратите пажњу на ових пар чињеница:



Месец је старији од Земље. Одређивање старости угљениковим изотопом показало је да је Земља стара 4,6 милијарди година, а Месец 5,3 милијарде година.
Прашина око Месеца за коју се сматра да потиче од временских прилика и распадања камења са површине Месеца поседује хемијски састав који не одговара саставу камења на самом Месецу. Ова прашина је још пар милијарди година старија од Месеца.
Иако Месец нема своје магнетно поље, камење на Месецу је намагнетисано.
Постоје докази да су кратери на Месецу створени интерним процедурама, али Месец никад није био довољно врућ да створи вулкане.
Месец је шупаљ.
Метали на површини су тежи од метала у језгру (обично се лакши метали налазе на површини, а тежи у језгру).
Површински метали се у проценту од 80% састоје од титанијума. Толико титанијума не постоји на читавој планети Земљи.
Постоји сеизмичка активост на Месецу иако на њему не постоје тектонске плоче и иако га не погађају метеори.
Чак се помиње и примећивање ерупција црвенкастог сјаја који се прецизно понавља, приближавајући Месец Земљи. Да ли вас то подсећа на погон?
Све горе наведено, заједно са бројним другим околностима очигледно указује да је Месец постављен у Земљину орбиту као резултат примене закона астрофизике, а не као чин природе.

Такође постоји и теорија да је Месец постављен као штит Земље од удара метеора. Рецимо да јесте. Ко је то урадио? Бог? Неко или нешто из свемира? Хајде да не размишљамо о штиту већ о томе да је „постављен“.

Дакле, Месец је постављен тамо где јесте. Постоје теорије да је наша планета креирана као нека врста затвора за посматрање наше врсте.

Према другој теорији, Земља је спиритуални затвор. Али, одакле потичу ове теорије, на чему се заснивају?


Останимо отвореног ума и узмимо у обзир следеће:

1. Земља је сама по себи нестабилна планета

Земља не може да поседује дуготрајне цивилизације. Које чињенице подржавају ову изјаву?

Стални земљотреси, ерупције вулкана и други „природни феномени“ који уништавају сваку цивилизацију која је отишла далеко испред свог времена (Минојска цивилизација, Атлантида, Помпеја, Дамган, Антиох, Римско царство итд.)

Да ли је икоме логично то да људска врста покушава да се изгради на темељима који се могу уништити за пар секунди? Да ли је могуће да не постоји никаква опција за одлазак негде другде где су услови повољнији?

2. Људска врста је самодеструктивна

Позната је чињеница да људи не подносе друге људе. Ратови, напади, рације, убиства, силовање, злочини и друге ствари усмерене су на повређивање других људи. Није ли то управо оно што се дешава у затвору пуном злочинаца?

Људи се стављају иза решетака када су у питању мањи злочини, али већи злочини се у историји бележе као значајни догађаји, светски ратови, револуционарни ратови, грађански ратови, Џингис Кан, Атила Хунски. Сви ти злочини се налазе у књигама из историје. Има ли то смисла?

3. Човечанство увек води „виша сила“

Бацимо поглед на неке веће личности из историје. Ту су Александар Велики, Шарлемањ, Барбароса, Петар Велики, Иван Грозни, Мао Цедонг, Јосиф Стаљин, Винстон Черчил, Адолф Хитлер, Бенито Мусолини, Кмер Руж, Џингис Кан, Атила Хунски, Јулије Цезар, Франсиско Пизаро итд. Ови људи су оставили за собом милијарде мртвих.

Бројке не лажу, милијарду жртава по рату ради „више силе“.

Који би био набољи начин да се затвореници контролишу? Да им се дозволи да задрже сопствену злочиначку структуру? Аријевци против Црних пантера? Тријаде против мафије?

Завади па владај, најстарији трик. Око 756.000 затвореника у свим затворима света изгубило је своје животе у завади са бандама унутар затворских зидова, Ради чега? Ради идеологије, расе, религије или нечег другог?

Подсећа ли вас то на нешто?

С једне стране постоји ванземаљско астрално тело које су поставиле непознате силе, обезбеђујући му својства која ће га ту заувек одржати, при чему долази до мистериозних дешавања на површини. Са друге стране је ту становништво које се понаша баш као и затвореници у затвору.

Да ли је по вама погрешно претпоставити да се ово астрално тело налази ту где јесте како би будно пазило на затворенике?

Дозвољено преузимање текста искључиво уз навођење Wебтрибуне.рс као аутора.

(Wебтрибуне.рс)

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat