ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Зашто баш 259?


Фотографија пуковника Богосава на петомспрату ГШ из 1996 године.

Очито испунило се Божије предање да казна почиње са првим учињеним грехом. Авион Ф117 чији се број налази на овом моделу је осуђен на уништење самим именовањем нумеричким. Број 117 добија се кад се 13 х 9 = 117 (Постоји 9 тринестица на Америчким стеговима и на новчаници од 1 долара) поред тога у Библији постоји љубавна песма (Песма на песмама) са 117 стихова тако да је милосрдни анђео базиран на дејству стелт технологије. Онога дана 26.03.1999 год. ја сам био дежурни официр у ГШ када је оборен Ф117 у селу Буђановци.

Рано ујутро дошла су два војника која су чувала стражу поред обореног авиона и донела одломљени део цеви из обореног авиона на коме је поред осталих знакова био исписан "С-259" по тумачњу те цеви су служиле да заштите каблове који су ишли од сензора према централном компјутеру авиона. Предпостављам да је сва мрежа борбених система летелица или бродова имала тај тип цеви са таквом ознаком.

Поред тога у НАТО вежби три птице имате на сајту у поглављу елементи завере против срба, на карти распореда снага нато за одбрану велике албаније (где је укључено Космет и јужни део Србије) на две локације постацљени су радари са ознаком С 259 (Голеш код Приштине и планина Богићевица). Судбина авиона Ф117 је позната као и будуће судбине свих направа које носе ове цеви и које су усмерене против Срба и читавог човечанства. 

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat