ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Лечење жене - човечице

Овај чланак помаже у разрешењу односа између човека и човечице.
Многи Божији изасланици су изнели у чему се састоји проблем и његово превазилажење. Међу њима се истиче Вилијам Бранхам амерички теолог од мајке индијанке шаманке (1909-1965) у проповеди од 25.11 1965 под насловом "Реч коју је Бог изговорио је оригинално семе".

На 10 страни "Брак је најстарија институција на свету" Брак је био представљен у самом почетку и осликан у Еденском врту. Жени су ПОВЕРЕНЕ одређене карактеристике које она не сме да обесчасти. Жени се веровало у томе. Нема створења на земљи као што је жена (човечица) нема такве женке код паса; нема нити једне женке у ма којој врсти којој је поверен карактер као жени. Жена чак није постојала у почетку стварања (Хермафродити као прва бића која су се клонирањем умножавали) јер је Бог знао да ће она пасти приликом раздвајања хермафродита на мушко и женско, ни једна друга женка не може учинити прељубу.

Она је једина која може учинити прељубу.

Она је била начињена као споредни производ човека; али зато што је она прешла на ону другу страну њој је такође дана света брижност од Бога, за њено откупљење.

Она је добила особине које не сме да упрља. Ако их окрњи она је упрљана за цео живот. Није битно колико јој је опроштено, она не може бити оправдана. Бог јој је поверио тело да га чува у стању СВЕТОСТИ. Она треба да доноси живот на земљу. Њено тело је плодно тло за живот. И ради тога јој је указано свето поверење (порука преко генерала Леванцева стоји да жена када затрудни не сме да има сексуалне односе све до порођаја а по Петру Гарајеву изливање прве сперме у женин организам окупира читав систем наследних особина будућих потомака те се стога невиност сматра светињом.)

СЕКС НИЈЕ ПРЕДВИЂЕН ЗА УЖИВАЊЕ НЕГО ЗА СТВАРАЊЕ НОВОГ ЖИВОТА.

То је оно што је обесчастило целу људску расу то је та прељуба од почетка. Њено плодно тло се нарушило. Она је родила те близнаце Каина и Авеља један чин двоје деце али предходни чин сједињавања са другим оставио је трага и сукоб два различита биолошка бића што је касније довело до братоубиства. Неће се догодити братоубиство уколико жена није мењала партнере.

Сада помислите на цркву она се љубака, цмаче и меша свуда са свима осим са речи (Реч коју је Бог изговорио је оригинално семе). Допустила је да Ђаво, и образовање и научна истраживања итд. Када је научно образовање апсолутно у супротности са Богом. Цео тај систем цивилизације који ми данас имамо је апсолутно АНТИХРИСТ; ЦИВИЛИЗАЦИЈА ЈЕ АНТИХРИСТ. Она је против Бога. Ова модерна цивилизација долази од сотоне.

Лука 23:27 "Благо нероткињама и утробама које не родише и сисама које не дојише". (Мислите на данашње време; за њу је срамота ако има дете)

Говори о данима када жене не ће више желети децу. Оне желе пса или мачку или тако нешто. Оне не желе децу. Зашто? Она ће бити посматрана старомодно ако има децу. Она не жели бити старомодна жена. То су Холивудске опаске.

Како је Холивуд узео те врлине од жене. Оно што се дешава данас је да је жена заведена телевизијом, часописима свих тих угодних ствари са којима она излази на улицу. Модерне девојке гледају у часописима, гледају фотографије, моду по продавницама. Како је сотона тај велики иструмент пакла сишао међу људе и завео их тим стварима. А жене мисле да су исправне. А она је мртва а да то и не зна. Она је далеко од Бога. Видите како је то било суптилно намештено.  

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat