ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

Београд на води по оцу Тадеју

Свети српски пророк и велики боговидац, испосник и утешитељ српског народа, старац Тадеј Витовнички који се упокојио 2004 . оставио је за собом бројна пророчанства.

Рекао је да ће Косово постати противправно независно, али да то није толико важно колико је важно да ми никада не потпишемо ту независност и да се покајемо за неке старе грехе које и сада понављамо. А набројао је и грехе: нецрквеност, чедоморство, псовке, спиритизам, сујеверје, разврат, прелјуба, неверство, непридржавање пословима и молитвама, содомија, погрешно васпитања деце, непослушност и пркос деце према родитељима.

Говорио је да ће Америка ускоро пући као балон и да ће тек после њеног краха. Запада и НАТО. Срби ослободити Косово". Шиптари ће страховито бити брзо поражени тако да више на Косову неће бити ниједног Шиптара.

Тадеј је у једном тренутку упозорио и да ће Војводина уз помоћ запада кренути путем сепаратизма. Најтеже ће бити, рекао је, у Војводини и Београду, а најсигурније у централној Србији.

Срби у Републици Српској на крају после ослобођења Косова, Црне Горе и Војводине придружиће се ујединјеној српској држави."

Занимљиво је да је отац Тадеј упозоравао да се не купују куће поред великих река и да новац треба улагати у некретнине у централној Србији. Поготово не треба, рекао је, куповати куће у Војводини и Београду, поред Саве и Дунава.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat