ОВО БИ СВАКИ СРБИН ТРЕБАЛО ДА ПОГЛЕДА КЛИКНИ ОВДЕ!!!

ПОРУКА ЗАПОВЕСТ ГОСПОДА

Овој цивилизацији се препоручује да крене путем преображења које је академик Маслов сложио на сајту откровениа.инфо да прекину сва зла употребу свих опасних материја, отрова и нуклеарних направа да не би дошло до разарања планете и ближег космоса. Да своју глад за влашћу утоле молитвама и тражења опроштаја од жртава које су хиљадама година уништавали да би владали светом.

Прецизно образложење дао је песник - ПРВИ МИНИСТАР ИСТИНЕ У СРБА У ТЕКСТУ НА САЈТУ српски журнал који прилажем овде.

Лирски записи из Акаше

Ми, Бели Срби, морамо до краја да раскринкамо, да разјаснимо и освестимо, рептилску идеологију јудео-кршћанства, да бисмо могли да узрастамо, те да наставимо своје духовно путовање према Вишим световима.
Већ смо рекли, а сада и потврђујемо, да је јудео-кршћанство лоша, неуспела компилација ведсрбских, хиперборејских тајних знања и сазнања.
Основа и потка јудео-кршћанства јесте ведсрбска, хиперборејска и аријевска традиција, али само устројство јудео-кршћанске цркве и идеологије јесте сушта супротност и опречност Бићу и Духу ВедСрба.
Овде се ради о смишљеном изокретању и злоупотреби ведсрбских предања и тајних учења, од стране Црних Гмазова (који су оснивачи и идејни творци ове рептилске идеологије), зарад што лакшег поробљавања хиперборејских племена, родова и народа.
Јудео-кршћанство, као рептилска религија-идеологија, основано је искључиво зарад генетског инжењеринга, а под изравним надзором Црне Расе која је – по неким ведсрбским тајним учењима – убачена са Тамног Месеца међу Хиперборејце и Аријевце који су Звездана Раса.
Генетски инжеренг није, како необавештени мисле, изум овога века, већ се на Земљи одвија и спроводи већ пуних двадесет столећа под надзором Црног Ватика и Црне Расе.
Рекосмо, да су скоро сви јудео-кршћански свећеници и жреци били Црни Гмазови, а да је у њиховим самостанима (манастирима) било заточено бело робље (како женско тако и мушко) из свих аријевских и хиперборејских племена, зарад генетског инжењеринга.
У њиховим манастирима није било никаквог духовног подвизавања, није било никакве духовности, већ се искључиво спроводио и одвијао генетски инжењеринг.
Сваки јудео-кршћански жрец и свећеник сексуално је општио са стотинама белих жена, које су биле заточене у самостанима, и свака од тих робиња је била принуђена да рађа децу.
Деца су се рађала по манастирима; тамо су одгајана и васпитавана у јудео-кршћанском духу, и, тамо је стварана нова хибридна раса од очева Црних Гмазова и мајки Белих Хиперборејски.
Тако је настала атлантистичка хибридна раса.
До појаве јудео-кршћанства цела Европа је била ведсрбска и хиперборејска; цела Европа је била Виша Раса.
Није било никаквих Брита, никаквих Инглиза, никаквих Англа, никаквих Саксонаца.
Пре јудео-кршћанства, на Британском су острву обитавали Бели Срби – Гети илити Келти – а тек много векова доцније јавља се хибридна раса која се зове англо-саксонском.
Све европске краљевске и царске породице стваране су генетским инжерингом под будним оком Црног Ватикана.
Нема ниједне европске, краљевске и царске породице, која је изникла из Бића хиперборејских народа.
И не само краљевске и царске породице, већ и сва европска племства, јесу производ ватиканског генетског инжењеринга.
Европске краљевске и царске породице уопште нису водиле бригу о „свом“ народу (каква илузија и опсена!), но су спроводиле замисли, планове и политику Црног Племства чије је столовање било у Ватикану.
Просто речено, све европске краљевске и царске породице биле су најобичније марионете (исто као и данас!) Црног Ватикана.
Зато су се у Европи и водили непрестани ратови.
У непрестаним ратовима по Европи гинула су и нестајала европска аријевска племена.
Ниједан краљ није марио за „свој“ народ, будући да народ којим влада и није његов – јер је он потомак Црног Гмаза – и трудио са да што више разводни и прореди народ којим влада.
Сваки европски народ био је подређен одређеном „свом“краљу, потомку Црне Расе.
Народи су били само месо за топове.
Народи су служили као последње робље које ће гинути и нестајати на бојноме пољу.
Како је нестајала Хиперборејска раса, тако је нарастала Гмазовска (Атлантистичка) раса, те је на тај начин Европа постајала све више гмазовска, рептилска и атлантистичка.
Данас, у већини европских народа, нема ни десет посто потомака чисте хиперборејске и аријевске расе, већ су све то хибриди и мутанти јудео-кршћанских Црних Гмазова.
Највише се хиперборејског гена и светлосног записа сачувало међу Белим Србима и Белим Русима, те је отуда толика повика, халабука и хајка на Беле Србе и Беле Русе од стране Црног Племства са Запада.

0 коментара:

Постави коментар

Радански триптих

Радански крст

И крст лево сечен 2002 манасти Св.Спиридона код Бојника, а други сечен 2010 село Магаш испод Радана. Са по 33 год. старости.Трећи село Прилужани.

Богородица достојно ест

  © Copyright2010 Slike i zakon postanjaDesign by Izrada sajta 2009

PVC stolarija | Selidbe | Sudski tumac | Back to TOP  
Akumulator Auto stakla Servis letve volana Servis servo pumpe Adaptacija stanova Beograd Sigurnosna vrata decije torte svadbene torte torte laminat